Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest is één van de mooiste tradities van Nederland. Bovendien is het uniek! Door de jaren heen is de manier van Sinterklaas vieren wel iets veranderd, maar de sfeer en gezelligheid van het samenzijn is gelukkig gelijk gebleven! Dit jaar is er een nieuwe trend ontstaan, van zwarte piet naar bruine piet tot aan regenboog piet. Niet alleen gezin en familie worden verblijdt met cadeautjes tijdens Sinterklaas, maar ook klanten, relaties en werknemers krijgen een Sinterklaasgeschenk aangeboden!

Onze Sinterklaasgeschenken lopen uiteen van Boterletters, staven, speculaastaart tot samengestelde pakketten. Het belangrijkste is de gedachte van het geven en het plezier van het ontvangen! Een leuke traditie die de moeite waard is om door te zetten!

Als dit ook voor uw bedrijf geldt en u wilt uw relatie en/of werknemers deelgenoot laten maken van onze specialiteiten. Dan is dit onder andere mogelijk in de vorm van een lekkere roombotterletter, speculaasstaaf, speculaasbrokken of andere sinterklaas lekkernij. Natuurlijk is het ook mogelijk om iets te bestellen voor de komende kerstperiode. In de bijgeleverde assortimentslijsten kunt u zien welke producten wij in deze periode kunnen leveren. Wij willen u als bakker Berg Brood & Banket Service graag van dienst zijn.

Berg Brood & Banket Service geeft u de garantie dat we met onze eindejaar specialiteiten onderscheid maken voor kwaliteit wat u van ons gewend bent. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch of per mail bereiken, wij denken graag met u mee!

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0181-617832 / per mail: info@bergbrood-banketservice.nl

Assortiment

+ Roomboter Letter
+ Roomboter Staaf
+ Speculaas Staaf
+ Speculaas Taart
+ Pepernoten 1 kg
+ Kruidnoten 1 kg
+ Strooigoed 1 kg
+ Sinterklaas pakket

Wij leveren ook feestdagen pakketten, ook door u samengestelde feestdagen producten kunnen wij verpakken tot een pakket.